ПОКАНА КЪМ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Уважаеми господа,
Имаме удоволствието да Ви поканим да станете наш партньор в зеленчукопроизводството.Фирма „Екоплод Милево” ООД разполага със складова база близо до Вас в с. Милево. Готови сме да Ви подкрепим при намирането на по-добри пазари. Регионът ни е познат и известен с високото качество на предлаганата земеделска продукция. Използвайки оперативния си опит в областта на търговията и производството на зеленчуци ние се стараем да предложим продукцията от региона по най-добрия начин на пазара. Фирмата разполага с модерна складова база с хладилни камери,даваща възможност за правилно съхранение, сортиране и опаковка.
От години сме запознати с проблемите, свързани с реализацията на земеделската продукция и затова предприехме действия за улесняване на партньорите ни – земеделци. Безкрайното стоене по борсите без гаранция за реализация на земеделската продукция, невъзможността да се регулира производството, непрофесионалното отношение на случайни производители и други отдавна са проблем в бранша. Натрупания опит ни накара да предложим начин за избягване хаоса на пазара. Затова решихме да Ви предложим да прогнозираме и планираме производството за всеки земеделски сезон. Моля да ни подпомогнете с долу посочената информация за да бъдем максимално полезни на Вас.
В удобно за вас време, ще се радваме да срещнем с Вас в нашата база, където можем да обсъдим формата на сътрудничество, която предпочитате:

Име:
Адрес:
Телефон за контакт:
Производство към момента:
План за производство 2015г:
Предпочитана форма на сътрудничество:
Възлагане на производство, изкупуване на продукция, посредничество при продажба, доставка на семена и торове, кредитиране за производство и други

Моля информация да ни изпращате на адреса ни, както и на електронна поща: office@ekoplod-m.com